پاورپوینت اهمیت استفاده از خمیر ترش در تهیة نان   34اسلاید نان در اشکال مختلف یکی از اصلی ترین غذاهایی است که ت وسط انسان مصرف می شود. نان در بسیاری از نقاط دنیا از گندم تهیه می گردد. تعداد دیگری از غلات، ح بوبات  و   دانه های دیگر را می توان آسیاب کرده و آرد تهیه کرد. اما توانایی پروتئین های گندم جهت تبدیل مخلوط آب و آرد به یک توده گلوتنی که نان نامیده می شود ، محدود به گندم و تعداد محدودی از غلات دیگر است.     محصولی که امروزه آن را نان می نامیم حاصل .

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها